Austrotherm XPS nam „zvuči“ poznato

Naš ružičasti proizvod Austrotherm XPS „odigrao“ je važnu TV-ulogu u finalnoj epizodi popularnog zabavnog TV-serijala „Tvoje lice zvuči poznato“ (http://tlzp.prva.rs). Reč je o srpskoj verziji svetski poznatog talent šoua “Your Face Sounds Familiar”, a finale za 2014. godinu je emitovano na “TV PRVA” u nedelju 28.12.2014.

U toj finalnoj emisiji se takmičila i kao poslednja nastupila Jelena Gavrilović - poznata srpska glumica izuzetnih vokalnih sposobnosti. Ona je otpevala i odigrala muzičku numeru “Wrecking Ball”, koju inače u originalu izvodi Majli Rej Sajrus (Miley Ray Cyrus), popularna američka pevačica, tekstopisac, televizijska i filmska glumica. U tom provokativnom scenskom nastupu Jelene Gavrilović i naš termoizolacioni proizvod Austrotherm XPS je imao zapaženu ulogu, pošto je od njega napravljen zid (“Wall”) na kojeg se obrušila kugla za rušenje (“Wrecking Ball”).

U svakom slučaju je na sceni, posebno u drugom delu Jeleninog nastupa, dominirala prepoznatljiva ružičasta boja našeg proizvoda, a kako je to izgledalo možete pogledati u linkovanom video klipu:

Austrotherm XPS u scenografiji finala “Tvoje lice zvuči poznato” – 28.12.2014.

Recimo na kraju i to da nas je ova TV-sekvenca podsetila na činjenicu da se naši proizvodi - ne samo Austotherm XPS kao ovaj put, već i naš beli (Austrotherm EPS) ili sivi stiropor (Austrotherm EPS AF PLUS) - često koriste u pravljenju scenografije, bez obzira da li su u pitanju TV-studiji ili bine na raznim svečanostima i manifestacijama. To što naše proizvode čini atraktivnim za ovakve prilike i situacije je podatak da su oni sa jedne strane dosta lagani, pa samim tim i veoma povoljni za manipulativne radove, a sa druge strane se odlikuju zavidnom pritisnom čvrstoćom i drugim fizičko-mehaničkim karakteristikama sa kojima se uspešno odupiru spoljašnjim uticajima. O sjajnim termoizolacionim svojstvima naših proizvoda nećemo ovaj put, o tome se širom Srbije već mnogo toga zna, još od 2001. godine otkad Austrotherm d.o.o. ovde postoji i poslovno je aktivan.