Sorry, the requested view was not found.

The technical reason is: No template was found. View could not be resolved for action "webPushNotification" in class "Seam\SeamTemplate\Controller\TemplateController".

Koncern SIH

Grupacija Austrotherm pripada koncernu Schmid Industrie Holding. Pomenuti holding je jedan od najvećih koncerna građevinskim materijalima u Evropi u privatnom vlasništvu.

Ovaj koncern, pod vođstvom gospodina Friedricha Schmida i njegovih sinova, uživa veliki ugled, kako u građevinskoj industriji tako i kod potrošača, zahvaljujući svojim visokokvalitetnim proizvodima. Sa brendovima kao što su Austrotherm, Baumit, Murexin i drugi, kao i sa skoro 5.200 zaposlenih, kompanija je u 2016. godini ostvarila promet od preko 1,42 milijarde evra. U nastavku teksta predstavljamo ostalie kompanije (grupacije) koncerna.

Baumit – Wopfinger Baustoffindustrie GmbH

Wopfing 156
A - 2754 Waldegg
www.baumit.com

Kompanija sa jednim od najobimnijih programa građevinskog materijala za novogradnju i sanaciju kad je u pitanju starogradnja. Raznovrsni asortiman - zidarski malteri, priprema osnove za malterisanje, podloge za maltere, završno i mašinsko malterisanje, izolacioni premazi i malteri, fini malteri, sanacioni malteri, betonske košuljice, mase za špahtlovanje, građevinski lepkovi, završni premazi i kompletni fasadni sistemi.

Murexin AG

Franz v. Furtenbachstr. 1
A - 2700 Wr. Neustad
www.murexin.com

Proizvođač sa rešenjima građevinske tehnike, proizvodi za polaganje i lepljenje keramike, parketa i drugih podnih obloga, hidroizolacije, proizvodi građevinske hemije itd.

Furtenbach GmbH

Neunkirchnerstr. 88
A - 2700 Wr. Neustadt
www.furtenbach.com

Jedini austrijski proizvođač proizvoda za livnice i specijalne hemikalije, vezivnih sredstava za veštačku smolu, epoksiranih, poliuretanskih i silikonskih sistema. Od ukupne proizvodnje 85% odlazi za izvoz u ostatak Evrope i u prekookeanske zemlje.

WTB – Wopfinger Transportbeton GmbH

Brückenstr. 3
A - 2522 Oberwaltersdorf
www.wtb.at

Gotov beton i specijalni proizvodi, risajkling, šljunkare.

Lorencic Bauservice GmbH & Co KG

Puchstr. 208
A - 8055 Graz
www.lorencic.com

Trgovanje građevinskim mašinama, kao što su: mašine za malterisanje, mašine za izlivanje betonskih košuljica, mašine za šlajfovanje i uređaji za transport materijala. Trgovina folijama, profilima I lepljivim trakama, kao i iznajmljivanje širokog asortimana uređaja i aparata.

Wolf Plastics Verpackungen GmbH

8773 Kammern
Mühlgraben 8
www.wolfplastics.eu

Plastična ambalaža za prehrambenu industriju.

ORTNER GmbH

Hürmer Straße 36
A-3382 Loosdorf / Melk
www.ortner-cc.at

Proizvodni program ove kompanije obuhvata maltere, lepkove, premaze, fug i špahtel mase, modularne elemente za izgradnju peći, cevi, alate kao i sistemska rešenja za područja otporna na požar.

Eduard Kettner GmbH

Viktor Kaplan-Allee 5
7023 Pöttelsdorf
+43 2626/200 26
www.kettner.com

Vodeći ponuđač opreme u Austriji i Nemačkoj kada je u pitanju oprema za lov i za planinarenje. Prodaja se odvija preko poslovnica (8 u Austriji, 5 u Nemačkoj), nezavisnih distributera, a tu je i kataloška prodaja.

Wahrheit s/w Werbeagentur GmbH

Kantgasse 3/8
1010 Wien
+43 (0)1 533 02 02-0
www.wahrheit.com

Verodostojna i autentična reklama. Ideje, koncepti, konsalting, implementacija. Korporativni identitet, korporativni dizajn, klasična reklama, sajamske izložbe, B2B, B2C. Fleksibilna, autentična, prava. Od 1973. godine.