Uslovi korištenja


Uslovi korištenja
Korištenjem ove web stranice izjavljujete da ste saglasni s uslovima korištenja koji slijede. Uslovi korištenja su podložni izmjenama i dopunama, a važećom verzijom se smatra ona trenutno izložena na web stranici.

Zaštita podataka
Svi lični podaci prikupljeni na web stranici koristit će se isključivo u svrhu pružanja usluga, dostavljanja informacija o proizvodima ili dostavljanja ponuda. Lični podaci će se tretirati u skladu sa važećim propisima o zaštiti podataka.

Autorsko pravo
Sva prava zadržana. Tekstovi, fotografije, grafički prikazi, audio i video zapisi i svi ostali sadržaji web stranice vlasništvo su i autorsko pravo Austrotherm grupacije ukoliko nije drugačije naznačeno. Nije dozvoljeno umnožavanje, emitovanje ili na bilo koji drugi način reproduciranje cijelog sadržaja ili dijelova sadržaja web stranice bez pismene saglasnosti Austrotherm grupacije.

Izuzeće od odgovornosti
Iako je web stranica izrađena uz najveći mogući trud i brigu ne možemo garantirati za nepostojanje grešaka i preciznost informacija. Austrotherm se izuzima od odgovornosti za bilo koju štetu koja bi mogla direktno ili indirektno nastati kao rezultat korištenja ove web stranice.

Austrotherm ne odgovara za sadržaj eksternih veza (linkova) odnosno sadržaja foruma i chat portala.


Downloads


Cjenovnik BIH - Cjenik HR

ProspektiKontakt


Upiti

Kontakt BiH

Kontakt HRNovosti & Informacije

Povodom desetogodišnjice kompanije Austrotherm BH d.o.o. u Sarajevu je 20.04.2017. godine, u hotelu Hills upriličena proslava ovog malog ali... 
Od predstavništva do vodećeg proizvođača termoizolacionih materijala (pres konferencija)
Jeste li znali da je u BiH u proteklih deset godina proizvedeno toliko stiropora da bi se... 
Da li je bolje plaćati energiju koju gubimo ili je bolje platiti da energiju manje gubimo
NAJJEDNOSTAVNIJI NAČIN POVEĆANJA ENERGIJSKE EFIKASNOSTI STANOVANJA, JESTE PRIMJENA...