Prvih deset godina sa Vama - Austrotherm BH


Povodom desetogodišnjice kompanije Austrotherm BH d.o.o. u Sarajevu je 20.04.2017. godine, u hotelu Hills upriličena proslava ovog malog ali značajnog jubileja, na kojem su prisustvovali poslovni partneri, prijatelji i gosti kako iz BIH, tako i iz našeg regiona: Slovenije, Hrvatske i Srbije, pa i matične zemlje kompanije - Austrije.

Tom prilikom zadovoljstvo nam je ukazalo oko 250 partnera i prijatelja, a u toku bogatog večernjeg programa, pored pića dobrodošlice, zvaničnog dijela, pozdrava i prikazivanja promotivnog filma kompanije, svi prisutni su mogli uživati i u tačkama koje su izvodili neki od poznatijih lica sa naše javne scene od kojih se posebno ističu Alen Islamović I Branko Đurović Đuro.

U toku noći, gosti su mogli uživati i u bogatom izboru pića, a za sladokusce su bili angažovani i profesionalci koji su prisutnima pravili pića po želji, pri čemu su i gosti sami mogli učestvovati u pravljenju istih.

S ciljem da ugostimo sve naše partnere, napravimo priliku za bolje upoznavanje i pojačamo našu već dobru saradnju sa njima, proslava je protekla u ugodnoj atmosferi, uz muziku, druženje i zabavu do kasnih noćnih sati.

Nakon proslave, naredni dan 21.04.2017. je organizovana pres konferencija koja je održana u istom hotelu, a na kojoj se detaljnije govorilo o kompanji Austrotherm BH u proteklih deset godina.

Na konferenciji na kojoj je prisustvovalo preko desetak značajnih medijskih kuća i nekoliko televizija, ukratko je pomenut istorijat kompanije u našoj zemlji, poslovanje i zauzimanje liderske pozicije u proteklih deset godina na tržištu BIH.

 

Detaljnije izjave i sadržaj razgovora sa pres konferencije, možete pogledati i pročitati u narednom prilogu.


Fotografije sa proslave možete pogledati ovdje:
Link za galeriju slika


Downloads


Cjenovnik BIH - Cjenik HR

ProspektiKontakt


Upiti

Kontakt BiH

Kontakt HRNovosti & Informacije

Povodom desetogodišnjice kompanije Austrotherm BH d.o.o. u Sarajevu je 20.04.2017. godine, u hotelu Hills upriličena proslava ovog malog ali... 
Od predstavništva do vodećeg proizvođača termoizolacionih materijala (pres konferencija)
Jeste li znali da je u BiH u proteklih deset godina proizvedeno toliko stiropora da bi se... 
Da li je bolje plaćati energiju koju gubimo ili je bolje platiti da energiju manje gubimo
NAJJEDNOSTAVNIJI NAČIN POVEĆANJA ENERGIJSKE EFIKASNOSTI STANOVANJA, JESTE PRIMJENA...