Austrijski ambasador posjetio Austrotherm

13-og novembra, novoimenovani ambasador Austrije u BIH, Martin Pammer, prilikom svoje prve posjete Unsko-sanskom kantonu, iskoristio je priliku da posjeti I našu fabriku u Bihaću,  gdje je sa direktorom Slavišom Gajićem  razgovarao o radu ove firme koja se bavi proizvodnjom  EPS-a.

Kako je već poznato, naša kompanija Austrotherm BH,   plasira  svoje proizvode kako na bosansko-hercegovačko, tako I na hrvatsko i slovensko tržište. Austrijski ambasador  je prilikom susreta naglasio, da je Austrija  investitor broj jedan  u BiH, te da  preduzeće Austrotherm BH,  uspješno posluje  u jedanaest zemalja širom Evrope.

Austrotherm-ovi proizvodi su bili zastupljeni u Bosni i Hercegovini jos od 2007. godine, a od 2008. je počela proizvodnja termo-izolacionih materijala, sa izgradnjom fabrike EPS-a u Bihaću. Svojim  potrošačima Austrotherm nudi vrhunske proizvode, a otvaranjem preduzeća  u Bihaću  stvoreni su uslovi za nova zapošljavanja. U fabrici radi 55 radnika iz Bihaća“, istakao je direktor  Austrotherma Slaviša Gajić.

Posjeta ambasadora doprinosi popularizaciji stranih ulaganja, stvaranju dobrog poslovnog okruženja,  istakao je g. Gajić. Austrotherm grupacija je zastupljena u 11 zemalja sa 17 proizvodnih pogona. Sve članice Austrotherm grupacije dosljedno primjenjuju politiku kvaliteta i inovacija,  a zaštita okoliša zauzima primarno mjesto u poslovanju.

Za galeriju kliknite na sliku.
Novosti & Informacije

Najčeše pitanje koje se postavlja nakon donošenja odluke o ugradnji termoizolacije na stambeni ili nestambeni objekat jeste... 
Austrijski ambasador posjetio Austrotherm
13-og novembra, novoimenovani ambasador Austrije u BIH, Martin Pammer, prilikom svoje prve... 
Austrotherm kao podrška sportu u BiH
Svjetsko prvenstvu u hrvanju grčko-rimskim i slobodnim stilom za veterane, svečano je... 
Ambasador republike Austrije posjetio nasu fabriku
U toku mjeseca juna, tekuće  godine, kompanija Austrotherm BH d.o.o. je imala čast... 
60 godina Austrotherm-a = 60 godina kompetentnosti!
U četvrtak, 13.06.2013. oko 260 naših odabranih klijenata (kupaca) iz...